Maximilian Messmer

Peter Rindt

Roadmaps naar een duurzaam energiesysteem voor NL

Nederland moet over naar een duurzaam energiesysteem. All ons energieverbruik moet duurzaam worden. Je auto, staalfabrieken, je huis, alles. Maar, er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te bereiken. Wij hebben onderzocht welke toekomstige scenario's er zijn, hoe ze verschillen, hoe betrouwbaar ze zijn, en wat we er van kunnen leren.

Intern rapport ... waarom?

Alle onderzoeken die eso-x doet worden vastgelegd in interne rapporten. Op deze pagina vind je zo een rapport. Deze rapporten worden gecontroleerd door externe experts, en naar aanleiding van hun commentaar worden ze verbeterd totdat de externe experts tevreden zijn. Deze manier van controle heet: peer-review. 

Het doel van de rapporten is om alle feiten over een onderwerp duidelijk op een rijtje te krijgen, en ze op een duidelijke manier aan de experts te presenteren. Deze rapporten zijn dus bedoeld voor experts! 

Als de experts de rapporten goed hebben gekeurd, dan worden er pas videos, livestreams, en artikelen voor algemeen publiek gemaakt, op basis van de feiten in het rapport. 

lees verder:

Leave a Reply