Yavor Razboinikov

Peter Rindt

LIVE: Presentatie Energie Ranking

Bij eso-x willen we duurzame ontwikkeling versnellen, door energie te kopen van de energieleveranciers die het meest bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Logisch toch? Maar, welke bedrijven zijn dit dan?
Zijn het de bedrijven die 100% groene stroom uit Nederland leveren? Of is dat te simpel gedacht? Welke bedrijven investeren het meest in de energietransitie? Hebben energiebedrijven ook nog impact op andere aspecten van duurzaamheid dan alleen CO2 uitstoot? En, hoe verhoudt zich dit allemaal nu tot de nieuwe IPCC rapporten?
Wij hebben dit grondig uitgezocht, en we presenteren onze resultaten LIVE op 19 mei op een gezellige locatie in Eindhoven (locatie t.b.d.). Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen en een drankje met ons te drinken. Wil je erbij zijn? Dat kan!

Erbij zijn?

Wil je bij deze live-presentatie zijn? Dat kan, en het is helemaal gratis! De presentatie vind plaats op een gezellige locatie in Eindhoven, en er is achteraf ook tijd om kennis te maken met mede eso-x leden en het team. Het is wel handig als je laten weten of je komt. Gebruik het onderstaande formulier, of stuur en mail naar: peter@eso-x.earth. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. 

Wie zijn Yavor en Peter?

Het onderzoek achter deze energie ranking is uitgevoerd door Yavor en Peter. Yavor heeft een achtergrond in Sustainable Innovation Sciences, Peter heeft een achtergrond in Science and Technology of Nuclear Fusion. Beiden komen van de Technische Universiteit Eindhoven, en zijn zeer bekend met de wereld van de wetenschap.  

De afgelopen vier maanden hebben zij zich op de vraag gestort: “Welke consumenten energieleveranciers dragen het meeste bij aan de duurzaamheidstransitie in Nederland?” Ze zullen hun resultaten zelf aan jullie presenteren.

Wanneer: 19 mei 2022

Hoe laat: 19:30 CET

Waar: Hubble café op de TU/e campus. Google Maps. Let op: betaald parkeren.

Kosten: gratis

Agenda: 19:30, inloop – 19:50, introductie – 20:00, Peter and Yavor presenteren – 20:20, Q&A en tijd voor een drankje – 21:30, einde van de avond.

Wie zijn Yavor en Peter?

Het onderzoek achter deze energie ranking is uitgevoerd door Yavor en Peter. Yavor heeft een achtergrond in Sustainable Innovation Sciences, Peter heeft een achtergrond in Science and Technology of Nuclear Fusion. Beiden komen van de Technische Universiteit Eindhoven, en zijn zeer bekend met de wereld van de wetenschap.  

De afgelopen vier maanden hebben zij zich op de vraag gestort: “Welke consumenten energieleveranciers dragen het meeste bij aan de duurzaamheidstransitie in Nederland?” Ze zullen hun resultaten zelf aan jullie presenteren.

explore some more:

Leave a Reply